Romeo Gedang - Januari 2023

Roma Miller Poto Nyata Anu Ngeunaan

Kuring mimiti héran kunaon putrana Master P mutuskeun pikeun lungsur namina. Tapi ayeuna kuring henteu kedah heran deui. Balik deui dina Maret 6 dua taun ka pengker. Gambar rapper ngora datang aktor anu bocor online. Kalayan hunk baring frontal lengkep dina kaméra sareng damn. Kira anjeunna nyalira kaadilan muragkeun nami alit kusabab budak éta ayeuna lalaki burit. Bokong bakal nyaksian kuring. Poto ieu némbongan di saluruh halaman wéb Inggris sareng jalma-jalma ningali éta dina kamulyaan NSFW anu pinuh ku hawa nafsu. Dina usaha ngadalikeun karusakan. Tim PR na damel pikeun ngontrol karusakan ku nyatakeun poto na parantos dirobih tapi saha anu bakal ragu éta. Éta gambar anu leres tina umur 26 taun. Kuring yakin Jenny McCarthy burit leueur éta mariksa aranjeunna sabab sadayana pirang cinta BBC sareng poto nafsu na ngabuktikeun anjeunna pelacur total.

Lahir Percy Romeo Miller dina bulan Agustus 19 1989, dinten ayeuna ngagaduhan sababaraha nami kalebet Maserati Roma. Baheula Lil Romeo atanapi ngan saukur Roma. Umur 26 taun nyaéta pamaén baskét, wirausaha, rapper sareng modél. Saatos dipelak dina kulawarga dimana sadaya jelema éta selebritis. Master P sareng Sonya C anjeunna henteu ngagaduhan anu sanés tibatan gabung sareng alat-alat kulawarga perdagangan. Ngan ukur janten jalma bungsu anu kantos ngahontal nomer nomer dina Billboard 200.

Kacindekan

Sanaos seueur kamashuran sareng kakayaan ieu, budak lalaki ngagaduhan sampah Kuring terang sababaraha anjeun awéwé ngalamun ngeunaan éta. Henteu aya anu ngiringan imut anu lucu sareng awak anu saé tibatan sampah anu alus pikeun wengi. Daptar eusi
1. Roma Gedang Poto Nyata Anu Nyaho
2. Kacindekan