Mariah Carey - Januari 2023

Slip Maria Carey Nip

Kéngingkeun orok mangrupikeun hal anu pangsaéna anu kantos kajantenan ka Mariah Carey. Kuring terang seuseueurna anjeun henteu kéngingkeun kunaon kuring nyarios ieu tapi orok-orok éta ngarobih awak Mariah kana hal anu sanés. Anjeunna mangrupikeun simbol séks anu sampurna sareng katingalina, boobies na digedéan dugi ka ukuranana. Kusabab anjeunna ngagaduhan murangkalihna, Mariah parantos gaduh slip slip dibandingkeun sareng jumlah anu parantos dipiboga salami hirupna. Tétéla, melon ageung nya parantos nolak cicing dina kutang na sareng aranjeunna berjuang pikeun berontak ngalawan habitat alamna. Carey parantos ngagaduhan sababaraha slip slip khususna nalika anjeunna nganggo baju renang atanapi nalika anjeunna nganggo baju dina karpét beureum sareng selebriti sanés. Kaseueuran waktos, anjeunna kedah ngantepkeun boobies supados kumaha waé aranjeunna napas sareng enya naséhat dokter, 'Entong jaga teuing dikonci'.

Kacindekan

Nanging, naséhat ieu berguna pikeun jalma anu ngagaduhan jimat Mariah-Carey nalika anjeunna tungtungna ngagaduhan sababaraha slip nip. Pikaresepeun pikeun dicatet yén henteu sapertos Paris Hilton anu henteu énggal pikeun slip slip, Mariah nyobian sabisa-bisa henteu gaduh slip tapi goréng teuing anjeunna boobies ogé teuing berontak pikeun teu laku. Daptar eusi
1. Slip Maria Carey Nip
2. Kacindekan