LIL KIM'S - Januari 2023

LIL KIM PALING LUAR BIASA JAUH-OVER!

Lil Kim nyaéta Ratu Bupati Hip Hop, pas dinobatkeun Ratu Lebah. Nalika ngeunaan awéwé di hip hop, anjeunna henteu ngan ukur nyetél. manehna bar. Anjeunna sumping kana hip hop sareng bang sareng cahayana taun 90an kalayan rasa aslina anu kandel, atah sareng lemes. Anjeunna tetep kandel sareng (tiasa dibantah) lemes, tapi kaaslianana turun ka solokan. Duh punten, kami henteu nyarioskeun tentang musik na deui. Anjeunna ngarusak internét dina waktos anu sami sareng Album Lemonade anyar Beyonce sareng ngagaduhan seueur ulasan campuran.

Lil Kim parantos ngagaduhan seueur operasi rekonstruksi raray, janten sakedik (éta kirang jelas) sesah milarian poin anu mirip antara Lil Kim ti generasi jukebox ka Lil Kim ti generasi Instagram.

Lil Kim ngaliwat parobihan edan

Ngan ukur ningali gambar ieu pikeun ngabandingkeun. Poho hubungan, dua awéwé ieu sanés ogé ti lokasi geografis anu sami. Naon anu anjeun tingali nyaéta awéwé hideung geulis anu parantos ngudag dirina atah! Lil Kim ayeuna rada chimera. Anjeunna awéwé hideung sareng kulitna (baca bodas) kulitna, rambut pirang sareng soca miringna unik pikeun urang Asia. Saprak anjeunna kaleungitan BÉNGÉN BIG pikeun Iman Evans (pédah kusabab Iman ngagaduhan kulit anu langkung ringan), anjeunna parantos leres-leres teu leres. Ieu mangrupikeun petikan kumaha anjeunna ngajelaskeun: Kuring ngagaduhan harga diri anu rendah sareng kuring salawasna ngagaduhan. Batur sok nipu ka kuring sareng awéwé anu katingalina Éropa. Anjeun terang, jinis rambut panjang. Awéwé anu geulis pisan anu ngantunkeun kuring mikir, 'Kumaha kuring bakal bersaing sareng éta?'

Kacindekan

Sigana Becky ku rambut anu saé dimimitian ku Lil Kim sateuacan ngajantenkeun sihoreng ti Beyonce NSFW gambar birahi bocor. Dina sagala kaseriusanana sanaos, éra naon Lil Kim parantos ngalamunkeun dirina. Aya seueur lepat kanggo ngurilingan tapi hiji hal anu urang sadayana tiasa satuju nyaéta Lil Kim peryogi psikiatris énggal. Anu ayeuna anjeunna écés henteu dugi kana padamelan anu ayeuna. Daptar eusi
1. LIL KIM PALING LUAS JIEUNAN!
2. Lil Kim ngaliwat parobihan edan
3. Kacindekan